Bemutatkozás

Közel 25 éves szakmai tapasztalattal a magyar csomagolóanyag forgalmazás piacán 2011-ben teljesen családi vállalkozás keretében alapítottuk meg a Zöld Plasztik Lakics Kft.-t.

Fő profilunk a kereskedelmi egységek teljes körű ellátása felhasználási és polcra kerülő, háztartásokban használatos csomagolóanyagokkal. Vállalkozásunkat úgy próbáljuk fejleszteni, hogy a megrendelőink minél komplexebb szolgáltatást kaphassanak. Termékeink közé tartoznak a polietilén tasakok, műanyag bevásárló reklámtáskák, egyszer használatos műanyag termékek, önzáró tasakok, szemetes zsákok, mélyhűtő tasakok, kasírozott húscsomagoló papír, amelyek egyedi méretekben, vastagságban igény szerint egyedi nyomdával kerülnek gyártásra cégünk telephelyén.

Folyamatosan fejlődve szeretnénk bővíteni a piacunkat, egyre több ágazatba bejuttatni termékeinket és magas színvonalú szolgáltatásunkat. Céljaink között szerepel, hogy a hazai áruházláncokat teljes körűen kiszolgáljuk csomagolóanyagokkal. Nagy hangsúlyt fektetünk a termékeink minőségére és folyamatos javítására, elsődlegesnek tartjuk megrendelőink elvárásainak, igényeinek kielégítését. Számunkra fontos, hogy kiemelkedő, minden területre kiterjedő szolgáltatást nyújtsunk jó árban és minőségben a magyar áruházlánc hálózatok illetve a kiskereskedők számára.

Nem csak a piacunkat szeretnénk folyamatosan bővíteni, hanem termék kínálatunkat is. A 2017. évtől termékeink palettáját bővítve,  a hazai piacon egyedülálló forgalmazóként bevezetésre került a legújabb termékünk, a környezetbarát pizza doboz. 2018-ban pedig ismét egy olyan termék forgalmazásával kezdtünk el foglalkozni, amely addig Magyarországon nem volt elérhető, ez pedig a növényi rostszállal erősített sztreccs fólia.Mindkét termék esetében elsődleges szempont volt, hogy olyan terméket vezessünk be a piacra, amely környezetbarát, ezzel is támogatva a környezetünk védelmét.

 

Hogyan dolgozunk?

A magyar piacon betöltött szerepünk, illetve kapcsolataink lehetővé teszik, hogy megrendelőink, ügyfeleink számára partnerek lehessünk a vásárlási szándék első megnyilvánulásától egészen a kiszállításig. Területi képviselőink a hozzájuk tartozó boltokkal, üzletekkel folyamatosan tartják a kapcsolatot, így bármilyen felmerülő megrendelés, probléma esetén azonnal állnak partnereink rendelkezésére.

 

Géppark

A megrendelt termékek kiszállítása 7 db saját tehergépkocsinkkal történik.

A jól működő kereskedelmi tevékenységünk mellett 2015-től a húscsomagoló papírgyártást beindítottuk telephelyünkön. A gyártás egy HOBEMA 101A típusú rotációs flexo nyomógéppel történik, ami 3 színnel nyomdáz és ívre is vág.
 

Gyártási folyamat

A gyártás során különböző eljárásokat alkalmazunk, amelyek jól szervezett folyamatban követik egymást.

  • Az alapanyagok a papír kb 500 kg-os bálákban, a fólia tekercsekben érkezik meg cégünkhöz.
  • A papírtekercset felhelyezik a gyártógépre.
  • Ezután indulhatnak a gyártási folyamatok. A kasírozott papír meg nyomdázása, a fólia felragasztása
  • és végül a papír ívre vágása.
  • A kasírozott papír pontos méretre vágása a vágógép segítségével.