A környezetvédelem a környezettudatosság nagyon fontos cégünk számára, ezért folyamatosan próbálunk olyan termékeket bevezetni a piacra, amivel ezt a szemléletet tudjuk megerősíteni. Cégünk gyárt és forgalmaz bio alapanyagból készült ingvállas táskákat, növényi rostszállal erősített sztreccs fóliát, illetve környezetbarát pizzás dobozt és újrahasznosított termékeket.


A fólia hatékony megerősítésként rostszálakat tartalmaz, a magasabb szakító szilárdság érdekében. A fólia kiváló rögzítést biztosít a palettán lévő áru számára, míg a rostszálaknak köszönhetően kevesebb fólia is elég ugyanazon stabilitás eléréséhez.
Tökéletes megoldás a fóliázás költségeinek optimalizálására, bármilyen termék rögzítésére alkalmas. A növényi rostszállal erősített sztreccs fólia mind kézi, mind gépi fóliázás esetén használható.
A fólia teljes mértékben újrahasznosítható, kevesebb műanyagot használ a jelenleg a piacon lévő termékhez képest az áru stabilitásának biztosításához, ezért környezettudatosabb ennek a terméknek a használata.Az ingvállas táska az egyik legelterjedtebb táska típus, amit a mindennapi bevásárlások során használunk. Éppen emiatt fontos volt számunkra, hogy a „hagyományos” polietilén táskával szemben egy új alternatívát kínálva, bevezessük a piacra a bio táskát, amivel hozzájárulhatunk környezetünk megóvásához.
Alapvetően ugyanazokkal a paraméterekkel rendelkezik, mint PE elődjei, tehát tökéletes megoldás a napi bevásárlások során, ugyanolyan teherbírással rendelkeznek hiszen, a bio táskáknál is különböző vastagságokból lehet választani. Partnereink igényeit figyelembe véve egyszínű, nyomda nélküli vagy egyedi nyomdával kerülnek legyártásra termékeink.Az „Ecobox” pizza doboz két növényi eredetű, barna papírból tevődik össze, melyek tiszta cellulóz felhasználásával készültek. Középen pedig újrahasznosított papír található. A karton nem fehérített és semmilyen kémiai kezelést nem kapott.